Každý pátek si na ČRo Rádio Wave můžete poslechnout zajímavou gastronomickou rubriku Ve vlastní šťávě. Dneska si její autor Michal "Rachad" Hromas posvítil na kavárny. Příspěvek si můžete přečíst, nebo poslechnout.
V Brně (a myslím, že i v Praze a možná i v dalších městech) se v poslední době vyrojilo opravdu hodně kaváren. Popravdě je mi tak nějak jedno, kolik. Důležité je, že alespoň část z nich jsou kavárny dobré a některé jsou dokonce skvělé a na českém kavárenském trhu velmi inovativní. A to je podle mě to nejdůležitější.
Takže jen ať podnikatelé (a vlastně i kdokoliv jiný) kavárny otvírá. Když to nový kavárník bude myslet s kávou vážně a nebude svoji kavárnu považovat jen za zdroj jednoduše vydělaných peněz, rád k němu na kafe přijdu.
Žádné komentáře:
Okomentovat